Hangulatjelentés :)

2009.09.13. 23:27

Valóban sok kritika ér minket mostanság, hogy elhanyagoljuk az internetes dolgokat... Ami igaz, az igaz: a Puzzle oldal (www.thepuzzle.hu) átmenetileg nem elérhető, de hamarosan ez megváltozik, ahogy a blogolás gyakorisága is - vélhetőleg pozitív irányban.

Nem szeretnénk védekezésekbe bocsátkozni, de tudjátok sok volt a dolog mostanában. Nemcsak a fesztivál-szezon miatt, hanem elsősorban azért, mert rászántuk magunkat végre egy új magyar lemezre. A felvételek már készülnek - erre az alkalomra kiépült az angliai Seven Sisters Studio mintájára az SSS-No.2 itthon - és a kedvetekért szolgálhatunk egy - ugyan nem végleges - számsorrenddel is. A megjelenés decemberben lesz, ha sikerül megegyeznünk a kiadóval, akkor ingyenes letöltéssel is számolhattok - hacsak valaki nem ragaszkodik még az obskurus fizikai adathordozóhoz, mert annak megszerzése természetesen anyagi megterhelést fog jelenteni. Ezen kívül lesz még klip (több is), lemezbemutató koncert, stb.

Ezzel kérjük tehát kis türelmeteket, legalábbis a felvételek befejezéséig, aztán folytatódik a baromkodás - ebben biztosak lehettek. És akkor a dallista:

 

1. Áldás - angolul: Save the most of now
2. Somogyi bunkó (aka. Friss levegőn)
3. Várj! - angolul: Sunrise
4. My little animal - magyarul: Az én kicsi állatkám
5. Más bolygóról - az angol szöveg még készülőben...
6. Egy tánc - angolul: A dance
7. Mindent elhittem - angolul: I don't love you
8. I work out - Békakirály
9. Take me - Szállj el
10.Együtt - angolul: You don't love me
11.Szép új világ - az angol szöveg még készülőben...
12.Coming from the east - magyarul: Keletről a napfény

A bejegyzés trackback címe:

https://thepuzzle.blog.hu/api/trackback/id/tr771380151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.k. 2009.09.15. 15:21:36

Haho!
Akkor most angol és a magyar fordítás is egyaránt rajta lesz?

the_puzzle 2009.09.17. 11:27:28

Halihó!

Az sajnos valószínűleg nem fog menni, e próbálunk úgy egyezkedni a kiadóval, hogy az angol legyen letölthető, ha valaki megvette a magyart - és fordítva... De ez még a jövő zenéje (hogy ügyes képzavarral éljek...)

Gy

ven 2009.09.25. 10:37:40

Örölünk neki! :)

Ahogy látom akkor az angliai demós számok közül csak a my little animal kerül fel...

(a God save your folks-ból lesz valaha-valamilyen megjelenés? Én speciel nagyon szeretem :) )

Minden jót, várjuk a lemezt! :) Üdv,
ven'
süti beállítások módosítása