Észrevétlenül ránktört a nyár és a fesztiválszezon, olyannyira, hogy még a blogot is hanyagoltuk. A Puzzle kiccsalád mostmár lassan kontrollálhatatlan mennyiségű zenekarban érintett, úgyhogy koncertek, utazások elvitték az időt.

A szokásos mesélés helyett most inkább képeket tolunk, itt-ott kis magyarázattak, hogy miket is csináltunk az elmúlt hetekben.

Kezdjük az elején: van a Puzzle, az anyahajó. Van a Zagar, amiben Gyuri énekel és Dictator manageli. Van a Demon Superior, ami a Zságerék új elektro projectje, és amiben mostanság szintén Gyuri énekel és szintén Dictator manageli. Továbbhajózva, Huszár most két zenekarban érintett még, dalszerző gitáros a Nemjuci kötelékében és penget az Amber Smith zenekarban. Fecó kevésbé rakendroll ha nem a Puzzleban püföl, ő játszik az íres MÉZ zenekarban és a keleties Chalaban arcokkal. Zárásképp pedig Diktátor és Huszár az igen meglepő nevű Dictator & Hussar DJ párosként játszik erre-arra. Akárhogy is számolom, ez összesen nyolc különböző formáció, szóval nem unatkozunk. Jöjjenek a képek!június 30. napközben Huszár készülődik épp a finom ebédjéhez a Nyugíjfolyósító Intézet pincéjében található étteremben. Ennyi koncerthez kell is ám az energia.

június 30. kedd este: koncert a Gödörben. nem sikerült rosszul, de különösebben jó sem volt. nagy hőség, utánunk a Supersonic játszott. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

június 30. szintén még a Gödrös este. a koncert után ott maradtunk dumálgatni mindannyian, egészen addig míg hajnalban el nem kezdett esni az eső.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 másnap Gyuri énekelt a Zagarral a ZP-ben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thepuzzle.blog.hu/api/trackback/id/tr621247538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása