A jó kis kemény fotózással, próbákkal gazdagított hét után már pénteken este megindult a zenekar a helyes úton. (amúgy hamarosan majd az mr2 akusztikus készülődésről is beszámolunk...). Gyuri és Zsazsa ugyan fáradtságra hivatkozva hazafelé vették az irányt a próbáról, Huszár és Diktátor viszont - igaz külön úton -, de végül a Corvintetőre érkeztek a Gumipopra. Ami nem volt épp egy jó buli, de kiváló alkalmat adott arra, hogy Huszár ne maradjon szomjas és hajnalban vmi megmagyarázhatatlan okból egy ismerelten pinceklubban nézzen Depeche Mode koncertvideot a falra függesztett tévéken, miközben Diktátor a város egy másik részén rendőrügybe bonyolódott.
Amúgy tudtátok, hogy a Depeche Mode június Népstadion koncertjén a Gyurival felálló Zagar lesz az előzenekar? Mindegy, mellékszál csak..

Ám ez sem akadályozta meg Huszárt, hogy másnap összeszedje magát és a szakszerűen fordított Húzd és Medve szuper üzletében (gyengébbeknek Pull & Bear) a Vörösmarty téren igyekezzen valami kedvére való ruhát vadászni.

  • hogyan vásárol az ember ha másnapos?
  • be tudja csempészni az üzletbe az ásványvizét?
  • vajon ki zavarja meg a gondtalan vásárlást?

Ezekre és mág számtalan érdekes kérdésre is választ ad az alábbi videoblog, ami ezúttal nem meglepő, nem mulatságos, de egy másnapos hétvégén ne is várjatok mást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thepuzzle.blog.hu/api/trackback/id/tr851075691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tocsu 2009.05.24. 19:38:08

Mikor lesz friss hir?Hm.
süti beállítások módosítása