Ez a hét elég csendesen kezdődik zenei fronton, de hogy ne maradjunk hír nélkül, hát azért tegnap is történt valami.

A Wan2 interjúhoz, amit egyébként pont az ehavi számban olvashattok jó barátunk, Dávid csinált képeket. Maga a fotózás is megérne egy postot, még video is készült, amit jól előtúrunk majd egyszer, dehát a lényeg, hogy a Puzzle egy igazán rendes társaság, tudjuk, hogy a jó munkát és a szívességet viszonozni illik, így amikor kiderült, hogy Dávid képzős felvételijéhez kell egy kis asszisztálás, nem heztitáltunk: Huszár és barátnője felcsaptak alkalmi modellnek, míg Diktátor szaktudását ezúttal sofőr/road körben igyekeztünk hasznosítani.

Délután persze pont a legnagyobb dugó és eső közepén sikerült elindulni, a fények sem tűntek a legjobbnak, dehát ha egyszer menni kell akkor nincs mese.

Huszár még "b" zenekarának, az egyébként igazán kiváló Nemjucinak a próbáját is szépen arréb rakta, így 6 óra körül értünk fel a Várba. Merthogy Dávid elgondolosa szerint ez volt a megfelelő helyszín.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tulajdonképp az ember hiába él Pesten, el is felejti, milyen jó kis helyek vannak a Várban. Dávid konceptje szerint Huszár és Fanni egy párt kellett, hogy előadjanak, ami a kép tanúlsága szerint egészen ügyesen is ment nekik. Turistakerülgetés, helyszínkeresés, esőmegúszás után végülis nagyjából pont sikerült összehozni, amit a fotós mester eltervezett, ráadásképp az autóhoz menet még egy agresszívnek tűnő társaság kötözködését is sikerült megúszni, akiktől  végülg egy Gyurcsányos voodoo babát kaptunk útravalónak (teljesen komoly, mekkora ötlet, merchandise of 2009, most jut eszembe, Gyurinak még nem is mutattuk!).

Huszár végül elérte a Nemjuci próbát, Dávidnak meglettek a fotói, ráadásul miközben mi ügyködtünk, Gyuri felvett egy újabb igazán jó kis Puzzle slágert, amiről majd írunk holnap. Addigis csók.

A bejegyzés trackback címe:

https://thepuzzle.blog.hu/api/trackback/id/tr491066364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása