THE PUZZLE VIDEOBLOG 2. RÉSZ: MI AZ A SNUS????

 

Zalaegerszeg. Két kocsival mentünk, huszár és diktátor hátramaradtak, de leértünk még szépen időben. Egy művelődési házban volt a koncert, elég kietlennek tűnt, de a koncertekre szépen megtelt. Gyuri effektjei otthon maradtak, de a 30Y srácok rögtön kisegítettek. Sőt Beck Zoli még az ÁLDÁS-ba is beszállt vokálozni.

Ez a kép még épp a beálláson készült:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És hogy miket játszottunk? Hárdkór fanoknak egy setlist:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thepuzzle.blog.hu/api/trackback/id/tr201013014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reywasp 2009.03.20. 08:25:43

itt zséóefi.
végre egy kis megújulás. Ezt kell a népnek:)
és soksoksoksoksok konceeeeert!!!!!
na meg snus...xD

a.k. 2009.03.20. 12:01:14

Na, végre!!! Nagyon jó! Ezt vártuk már ezer éve! Köszi.

ligetigyuri 2009.03.25. 14:38:25

Fiatalok! Sokan emlitettek, hogy egy nikotinfuggoseget okozo termeket reklamozunk. Igaz, hogy ki kellett volna irnunk a 18+ feliratot, de higgyetek el, semmi reklamszandek nem volt mogotte! Foleg nem raszoktatasi szandek! Ezt amugy sportolo-cigarettanak is hivjak, mert nikotint juttat a verbe, de nem karositja a tudot! Azonban allitolag szajrakot okozhat, es kicsit undoritonak hathat, mert benne van az ember szajaban sokaig. Egy biztos, nem lesz tole friss lehellete az embernek! Szoval mindenki sajat felelossegere... Ahogy mondani szokas...
süti beállítások módosítása