sziasztok.

hosszú idő után újra aktivizáljuk magunkat. koncertek, új dalok, miegymás.
és ennek örömére úgy döntöttünk, hogy hagyjuk a régi honlaposdit a fenébe, helyette blogolni fogunk.

remélhetőleg minél gyakrabban jelentkezünk, ha történik valami, ha nem. feltöltünk videokat, képeket vagy épp ami eszünkbe jut.

de kezdjük is az alapok tisztázásával. ha gyuri ír, akkor az Ligeti Gyuri, a legnagyobb rakendroll fej, másodállásban a Zagar énekese is. ha huszár ír, az bizony Faragó Tomi, a gitár mellől, másodállásban világverő dj. írhat még fecó a dobok mögül és zsuzska is előkerülhet. ha pedig diktátor ír (mint pl. most is), akkor az azt jelenti, hogy baj van, a többieknek nem jutott semmi eszébe és a háttérembernek kell előre ugrani.

úgyhogy most én kezdem.
lásssuk.
azzal, hogy bepostolom a visszatérő kis sajtóanyagunk.
üdv.
dictator



Mit kell tudni a THE PUZZLE-ról?

Ligeti Gyuri - ének, gitár
Horvai Zsuzsanna - bass
Faragó Tamás - gitár
Golovich Ferenc - dob

Az Oasist felfedező brit lemezmogul Alan McGee kedvenc magyar zenekara.
Első nagylemezük 2004-ben jelent meg CSAK JÁTÉK címmel az Universal kiadónál.
Ezután négy londoni év következett, amit kislemezmegjelenés (a több londoni felkapott zenekart kiadó Weekender Records dobott piacra), élő felvétel a BBC rádióban, számos fellépés (többek közt a Charlatans és a Kula Shaker társaságában), szereplés a Channel4 televízióban Alan Mcgee showműsorában, illetve egy Párizst is érintő turné kísért.

2008-ban a zenekar visszatért Magyarországra, Ligeti Gyuri énekes időközben a ZAGAR állandó tagjává vált. Most viszont eljött az idő, hogy újra beindítsa a Puzzle-t.

Elkészült az új lemez, magyar nyelvű számokkal, aminek felvezető dala, az ÁLDÁS február 28-án kerül bemutatásra a zenekar visszatérő koncertjén Budapesten a Corvintetőn, melyet aztán a Wan2 magazin honlapjáról illetve a zenekar oldaláról ingyenesen le is tölthet minden érdeklődő. A koncert turnényitó is egyben, hiszen a zenekar jó kis országjárásra indul tavasszal a 30Y társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://thepuzzle.blog.hu/api/trackback/id/tr35963476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a.k. 2009.03.15. 15:50:15

Üdv. Puzzle!
Jól néz ki az oldal!!
Mikor lesz már v.mi látnivaló a koncertekről?

ligetigyuri 2009.03.15. 21:28:20

Lesz minden! De szerintem mar van is fonn! Legalabbis lattam par dolgot. Szerintem hamarosan linkeli is oket a Dani! A godolloi koncertrol asszem 3 video is van mar font... Nem beszelve a videoblogokrol...

Shenkick 2009.07.23. 16:23:10

sziasztok!
hol lehet letölteni vagy megvenni az áldás c. albumot? mert sehol se találom:(
süti beállítások módosítása