Múlt héten megnyitottuk a fesztiválszezont. Íme az első beszámoló turnémanagerünk Gabi szemszögéből!

A nyár a Puzzle-nál is elkezdődött hivatalosan is. Elindult a nyári fesztiválszezon. Első állomásunk beszámolóját olvashatjátok (Berni kamerával rögzítette is szinte az egész „osztálykirándulást”, igyekszünk minél hamarabb a nyilvánosság elé tárni).

Szóval múlt héten (jún. 20) Orfűn jártunk a Fishing On Orfű fesztivál keretein belül.  Kisebb-nagyobb gubancok előzték meg az indulást - előző éjjel tudomást szereztünk Huszártól, aki már 2 nappal ezelőtt játszott az Amber Smith-tel és a Nemjucival, hogy teljes backline-t vinni kell a fesztre. A problémát végül sikerült megoldanunk és egy sofőrt meg egy kisbuszt szereztünk másnapra.

Az indulás és találkozó délután fél háromra volt belőve. Valami oknál fogva mindenki időben érkezett, meglepő de még Gyuriék is odaértek. Persze, hogy ne legyen minden 100as, a kisbuszra kellett várni. Közel 2 óra várakozás után gyorsan bedobtuk a cuccokat és elfoglaltuk a helyünket. Első sor: sofőr + Huszár. Második sor: Zsuzska+Gyuri+Fecó. Harmadik sor: girlpower ( Fanni és Berni) + Gabi. Sajnos managerünk Dani nem tudott velünk tartani, mert elkapta valami nyavaja… Infúzió+doki, neki így telt...[„fosing on orfű” :)) ]

A buszban zene, sör, bor, chips és minden ami kihagyhatatlan az osztálykirándulásból. Negyed nyolc- fél nyolc körül meg is érkeztünk a helyszínre, eső, sár, hideg. Gyors pass felvétel és beállás. Csúszás is volt a színpadon. Puzzle közel  40 percen keresztül játszotta el a régebbi angol és az új magyar nyelvű slágereit. A közönség mozgott, táncolt, énekelt, leginkább a az új számoknak volt nagy sikere. Hibátlanul letolták a műsort és gyorsan be is pakoltunk a buszba.

Az eső egyre jobban esett, úgyhogy mindezek után gyorsan megkerestük azt a helyet, amit ilyenkor a legtöbben: kajasátor! Pizza, hamburger, kisfröccs, nagyfröccs és persze sör! Majd vissza a Bomba színpadhoz ahol Eric Sumo kezdett. Valaki autóban félálomba hallgatta végig, valaki az elsősorban táncolt. Mindenestre elfáradtunk a végére-közepére.

Akkora csúszás lett a színpadon, hogy a Zagar és vele együtt Gyuri is az éjjel 11-es kezdés helyett, fél 1kor még csak a beállással ügyeskedtek. Nekünk a busz miatt azonban mennünk kellett hazafele, így gyorsan összeszedtük a egymást és beültünk a buszba, Gyurit hátrahagyva Zagarozni.

Amikor már indulásra készen álltunk, Fecónak eszébe jutott, hogy nincs fesztivál lángos nélkül! Így egy gyors lángos vásárlás még belefért, aztán irány Budapest! A buszban a csendet még megtörte néha-néha egy kis moraj, beszélgetés, majd végleg elcsendesedett a busz az éjszakában.

Ne felejtsétek 30-án Gödörben találkozunk (ingyenes) aztán júli 2. VOLT fesztivál Sopronban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thepuzzle.blog.hu/api/trackback/id/tr421212581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása