Régóta tervezgetjük, hogy csinálunk újra videoklippet, úgy tűnik erre most már majd csak a fesztiválok után, ősszel kerül sor, amikor remélhetőleg az új magyar lemezünk is megjelenik.

De addigis kell valami, úgyhogy készült egy montázs, az elmúlt időszak történéseiből. Rendezte, felvette, vágta, csinálta Tarr Berni. (rendeszeres blogolvasóknak: ő a Girlpower egyik fele - lámlám, ilyen egy rendes családi vállalkozás, mindenkit mindenbe bevonunk)

Betekintés a família életébe. Készülődés a próbaterem udvarán, tv felvétel, van ott mindenki, Zságer Balázs cameo, Huszár és Gyuri készülődnek a stúdióban (amiközben Huszárnak sikerült leejtenie Gyuri évek óta féltve őrzött, makulátlan Rickenbacker gitárját, rögtön lett is rajta sérülés...), Diktátor úgy ücsörög néhány képen mint egy gyerek az orvosi váróteremben, szóval igazi kordokumentum.

Nézzétek, mi szeretjük!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thepuzzle.blog.hu/api/trackback/id/tr351171663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása