A minap levelet kaptunk Londonból barátainktól, hogy bizony érdemes megtekinteni a maps.google.com -ot, mert érdekes dolgokra figyelhet fel a netező rajta.

A lényeg az, hogy meg kellett tekintenünk hajdani lakhelyünket az új googlemap funkcióval, melynek lényege, hogy utcaképet is láthat az ember, ha akarja. Nos, mi a London, 33 Queen Elizabeth's Walk, Buckingham Court alatt éltünk kinntartózkodásunk alatt, melynek bizonyítéka is jól látható a már említett utcakép funkción.

Lesifotósok - visszaköltözésünk napján - még egyszer meg akarták örökíteni, hogy hogy is kell szakszerűen elpakolni Dictator úr erősítőjét, hangfalát egy a közelbán álló mikrobuszba. Sajnos a végeredmény nem látszik, de a folyamat igen, ugyanis nyomon követhető, hogyis történt mindez. Ugye nem kell mondanom, hogy egy valag pénzzel jutalmaztak minket, hogy részt vegyünk ebben az akcióban. Azóta nem is dolgozunk, csak a zene van!!! Ha kíváncsiak vagytok rá hogy élte mindennapjait a Puzzle énekese és basszerosa Londonban, akkor ajánlom az oldalt! Vicces, hogy pont akkor és pont ott...
Gyuri

 


Nagyobb térképre váltás

A bejegyzés trackback címe:

https://thepuzzle.blog.hu/api/trackback/id/tr301052146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása